Over.

Veel mensen die voor het eerst contact opnemen met Pavone Carcleaning zijn verbaasd dat ze een vrouw aan de telefoon krijgen, die ook nog eens eigenaresse is en de werkzaamheden uitvoert.
Bij het ‘poetsen’ van auto’s wordt al snel gedacht dat auto’s ‘poetsen’ een beroep is dat alleen door mannen wordt uitgevoerd.
Eigenaresse Angélique Merkx, vindt het ontzettend leuk om als één van de weinige vrouwen een car cleaning onderneming te hebben.
Met een grote liefde voor old- & youngtimers is zij gespecialiseerd in het reinigen, polijsten, waxen en coaten van oldtimers en youngtimers.
Dat de specialiteit ligt bij oldtimers en youngtimers, houdt overigens niet in dat andere voertuigen (zoals bedrijfsauto’s of jongere auto’s) niet worden behandeld, ook deze zijn van harte welkom!
Angélique is een perfectionist die het maximale uit elk voertuig probeert te halen en die klanttevredenheid hoog  in het vaandel heeft staan en de lat voor zichzelf steeds hoog blijft leggen.
Dat blijft niet onopgemerkt bij de eigenaren van oldtimers en youngtimers, want vanuit heel Nederland en zelfs daarbuiten weten zij de weg naar Pavone Carcleaning te vinden.

Behandelruimte

Eind 2018 is Pavone Carcleaning verhuist van Geertruidenberg naar Venlo. Op de nieuwe locatie is een aparte behandelruimte. Deze is al volop in gebruik en zal tussen de behandelingen door, steeds uitgebreid worden met nieuwe voorzieningen om het maximaal haalbare  resultaat te realiseren.