Coating

Een keramische coating is hét middel tegen vervuiling en beschadiging van de lak van uw auto. Als de auto nieuw uit de showroom komt ziet hij er glanzend en fraai uit, maar als u er niets aan doet dan zal dit al snel minder worden, zeker als u uw auto dagelijks gebruikt. Door weersinvloeden, pekel in de winter en insecten in de zomer heeft de lak vel te lijden. En dan hebben we het nog niet over vervuiling door straatvuil, stof en neerslag van luchtvervuiling. Laat uw auto daarom door Pavone Car Cleaning onder handen nemen met een grondige auto coating.

Werkwijze

Een keramische coating aanbrengen is een zeer secuur werk dat alleen door specialisten kan worden gedaan. Pavone Car Cleaning brengt met de coatings van WaxedShine, een zeer degelijke en duurzame coating op de lak van uw auto aan.

Reiniging vooraf

Om de keramische coating succesvol aan te brengen is het nodig om eerst een uitgebreide behandeling uit te voeren. De lak wordt gereinigd en vervolgens zo goed als mogelijk ontdaan van oneffenheden zoals bijvoorbeeld waskrassen (swirls) en hologrammen. Als de lak grondig is gereinigd wordt eerst de base coating aangebracht. Vervolgens wordt een tweede coating laag aangebracht, waarna de lak een hardheid heeft van 9H (PPS 9 PRo coating). Dit proces vraagt wel even uw geduld, want de behandeling met coating neemt minimaal vier werkdagen in beslag. Pavone Car Cleaning doet er alles aan om het detailen en coaten van uw auto zo vlot mogelijk uit te voeren, maar kwaliteit gaat altijd voor, dus houd er rekening mee dat u uw auto een paar dagen kwijt bent.

Officieel WaxedShine Coating Center

Pavone Carcleaning heeft in het verleden verschillende merken coatings uitgeprobeerd. Uiteindelijk hebben we gekozen voor de coatings van WaxedShine. Sinds 2018 is Pavone official WaxedShine Coating Center, wat betekent dat wij door de leverancier zijn erkend als deskundig installateur van hun producten. U kunt daarom ook voor de zeer hoogwaardige WaxedShine PPS9, WaxedShine PPS9 Pro en de nieuwe WaxedShine Self Healing coatings kiezen. Deze coatings bieden bescherming van de lak tot maximaal 5 jaar.  Deze hoogwaardige coatings mogen alleen door gecertificeerde detailers worden aangebracht.

Waxedshine gecertificeerd

Voordelen van een coating

Kort samengevat nog een keer de voordelen van de Waxedshine coatings:

  • De coating zorgt dat de lak water- en vuilafstotend is. (Dit bespaart u o.a. tijd met het wassen van de auto)
  • De lak krijgt meer glans en diepte
  • De lak wordt krasbestendig
  • De lak is beschermd tegen UV straling
  • De lak is tot maximaal 5 jaar (afhankelijk van de gekozen coating) beschermd.
  • Als er kleine krasjes (zoals waskrasjes) ontstaan in de coating kunnen de nieuwe Self Healing Coating (SHC) met behulp van warmte verwijderd worden

Vraag nu een offerte aan

Vraag nu meer informatie en ontvang 10% korting op een volledige exterieurbehandeling

Uw bericht: